Jobba hos oss

SwedeTime är ett fristående IT-företag med egenutvecklad molnbaserad tjänst för schemaläggning och bemanning (workforce management). Vi sitter i en lokal mitt i centrala Uppsala. Vi söker nu en driven och prestigelös medarbetare då vi är i en expansionsfas.

Om tjänsten

I din roll som IT-sälj&support hos SwedeTime kommer du bland annat att ansvara för first line support och försäljning. Du kommer med tiden även ansvara för dina egna kunder. Du kommer hålla i egna visningar av bemanningssystemet SwedeTime Go. I din roll ingår testning av nya versioner, marknadsföring via nätverk och dokumentation. Du kommer även ansvara för hemsidan och marknadsföringsmaterial. Tjänsten som IT-sälj&support är ett konsultuppdrag på 3 månader med ambitionen att sedan övergå till en tillsvidareanställning.

Om dig

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens. Du har grundläggande förståelse för IT, tex HTML, databaser och IT-säkerhet. Du är självgående och ordningsam. Van vid kundmöten och prestigelös. Du har en öppen attityd och är en person som bidrar till arbetsglädje i det dagliga arbetet. Du förstår vikten av att vara en lagspelare.

Viktigt för tjänsten:
• Stort intresse för IT
• Positiv och driven
• Resultatinriktad

Meriterande om du har erfarenhet som systemförvaltare eller inom support.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan

Rekryteringsarbetet till tjänsten sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i rekryteringsprocessen är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Tester används som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
aziza.mehho@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!