Partners

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda olika integrationer och fler värdefulla lösningar. Här kan du läsa mer om våra partners.

Några av våra partners

Search
Generic filters

Med Fortnox plattform löser du din administration och finansiering. Enkelt och effektivt. Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomi administration, för småföretag.

Lönesystem och HR-system för alla verksamheter.

Med integrerade system för lön och HR effektiviserar du personaladministrationen och kan fokusera på mer värdeskapande aktiviteter.

Vi har de Lön & HR-lösningar du behöver för ditt företag eller organisation, mindre företag, offentlig sektor eller koncern.

Från administration till planering och uppföljning – Heroma erbjuder effektivt, rollbaserat systemstöd i alla led.

HR-systemet som är anpassat för användaren och som frigör värdefull tid för HR-avdelningen. Med flertalet verktyg effektiviserar den HR-avdelningens arbete, skapar en organisatorisk överblick för ledningen och möjliggör ett strategiskt utvecklingsarbete.

Bygg en starkare och mer dynamisk organisation med Sympa HR:s heltäckande system för HR och masterdata. Du får en stabil grund för strategisk HR och internationella HR-processer med kraftfulla HR-analyser och rapporter.

Dialect är företagarnas förlängda IT-avdelning. Du får en modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter företagets behov – och en personlig tekniker som löser allt det praktiska så du kan fokusera på ditt jobb.

Vi skapar framtidssäkra och hållbara molnlösningar. Nethouse möjliggör er digitaliseringsresa – alltid med 100 procent fokus på kundnära utveckling.

Sveriges största samling av nedladdningsbara mallar för avtal och andra viktiga dokument, speciellt framtagna för företagandets många behov.

Med hjälp av Google Maps kan SwedeTime räkna ut avståndet mellan uppdrag och medarbetare för att på sätt välja den med kortast resväg.

Komson hjälper företag med strategi, marknadsföring i digitala kanaler, Content Marketing, PR, event och grafisk formgivning. Och vi ser till så du får effekt av din investering.

Microsoft Azure är en molnplattform från Microsoft som används för att bygga och hosta webbapplikationer via Microsofts datacenter. SwedeTime använder både Azure och Azure Stack Hub för att kunna erbjuda bästa möjliga driftmiljö för våra tjänster.

Tack vare stöd för Singe Sign On via SAML så slipper användarna logga in flera gånger och behörigheten kontrolleras istället via t.ex. företagets Active Directory.

SwedeTime har ett komplett REST-API vilket möjliggör att det snabbt går att bygga ut eller integrera med utefter behov.

En av tankarna med PAXml är att sändande program ska kunna leverera sina uppgifter antingen som händelser eller direkt mot de lönearter som mottagande löneprogram använder.

Tack vare import och export via textifler i .CSV-format så är det lätt att ta ut eller läsa in data i SwedeTime.

Digital Island är en webbyrå som prioriterar öppen kommunikation och effektiv planering tillsammans med våra kunder. Vår ambition är att hjälpa er till bättre social närvaro och ekonomisk konvertering online.

SwedeTimes API är dokumenterat via Swagger vilket gör det enkelt för utvecklare att snabbt integrera med SwedeTime.

Twillio är en av världens mest använda tjänster för kommuniktion via t.ex. SMS och E-post och möjliggör kommunikation med hela världen ifrån SwedeTime.

Vi hjälper dig att bygga rätt mjukvara snabbare, med gladare medarbetare. Vi erbjuder specialiserade konsulter inom systemutveckling.

SwedeTime strävar efter att alltid kunna ge snabb och proffsig support. Det möjliggörs bland annat tack vare att alla ärenden hanteras i Zendesk.