SwedeTime och Bosbec i samarbete för bättre hantering av meddelandeflöden

Att hantera stora volymer av kommunikation, oavsett form och flöden, kan vara en utmaning. Därför har SwedeTime sedan en tid tillbaka ett nära samarbete med Bosbec som förmedlar lösningar för komplex hantering av meddelandeflöden.    

Gör ni regelbundet omfattande utskick till partners, kunder och medarbetare i form av exempelvis mail och SMS? Tack vare vårt omfattande samarbete med Bosbec kan vi tillsammans automatisera och effektivisera era meddelandeprocesser.  

Datadriven automation och integration  

I huvudsak är Bosbec en automationsplattform som löser integration och automation mellan olika verksamma system. I samarbetet med SwedeTime innebär det konkret att Bosbec’s tjänst inhämtar och lämnar data från vår plattform, samt andra system (affärssystem, CRM eller lagerhanteringssystem) som SwedeTime och  kunden behöver för att skapa effektiva och automatiserade meddelandeprocesser. Inom ramen för tjänsten ingår även processer för automatisering och hantering av statistik, loggar och köhantering av meddelanden. 

– Det blir allt viktigare för systemleverantörer, likt SwedeTime, att kunna skapa flöden som passar kunderna och inte ha fasta utskick. Alla kunder föredrar olika sätt att kommunicera på och då måste man kunna ändra det utan att det blir ett stort IT-projekt, säger Rod Bishti, VD och medgrundare av Bosbec.  

Kombinera meddelandetyper utan hinder 

Många företag och organisationer använder ett stort antal meddelandetyper i sin interna och externa kommunikation. SwedeTimes och Bosbec’s kombinerade och sömlösa funktionalitet gör det möjligt att kombinera olika meddelandetyper såsom mail, SMS, HTTP och app-meddelanden. Vi kan därmed tillsammans tillgodose de varierande behov som SwedeTimes kunder har.

– Vi har testat en mängd leverantörer genom åren och med Bosbec har vi hittat det vi sökt. En leverantör som har teknisk förmåga och kunnande för att hantera stora mängder meddelanden och ändå vara anpassningsbar. Vi kan nu lägga till eller ändra i våra flöden när våra behov ändras och vi får alltid bra och snabb hjälp, säger Per Appelgren, CTO och medgrundare av SwedeTime. 

Low-Code och dynamiskt gränssnitt  

Genom Workflow Builder erbjuder vi ett dynamiskt gränssnitt, som ger en tydlig översikt och kan samtidigt enkelt anpassa och ändra befintliga lösningar. Med ett användarvänligt och intuitivt drag-and-drop-gränssnitt och omfattande utvecklingsverktyg för debugging, testning och versionshantering underlättas skapandet och hanteringen av lösningar. Bosbec’s och SwedeTimes automation och integration baseras på low-code – vilket gör det enklare, snabbare och billigare att komponera sin egen unika lösning i jämförelse med traditionella tillvägagångssätt.    

– SwedeTime är en väldigt bra partner med en tydlig tjänst. De är extremt fokuserade på att bli bäst på just den tjänst som de erbjuder. SwedeTime plockar enbart in de bästa partnerna inom respektive område för att komplettera tjänsten så mycket som möjligt, säger Rod Bishti.  

Säkerhet enligt de högsta kraven 

I dagens digitala IT-landskap går det inte att nedprioritera vikten av säkerhet. Bosbec och SwedeTime uppfyller de högsta standarderna för dataskydd och systemintegritet – vi är kompatibla med ISO 27001, uppfyller kraven för GDPR och strävar alltid efter att säkerställa en trygg och pålitlig tjänst. Vi tar även höjd för eventuella cyberattacker genom att exempelvis upprätta skyddande filter.   

Vill du veta mer om hur vi kan förenkla er hantering av meddelandeflöden? Kontakta oss så berättar vi mer!  

Relaterade nyheter