För din bransch

Lagerpersonal, mäklare, kursledare, tolkar, chaufförer, rådgivare och många andra använder SwedeTime för sin schemaläggning. SwedeTime kan anpassas efter de unika behov som finns. Skala bort och förenkla, det som inte behövs ska heller inte synas.

Viktiga funktioner

Anpassat och skalbart

Inget företag är det andra likt, därför är det viktigt att ett bra system för schemaläggning kan anpassas efter kundens specifika situation. Det du inte använder dig av ska du inte heller behöva se. Ett nytt system ska vara enkelt och intuitivt för att tröskeln vid införande ska bli så låg som möjligt. Därefter kan funktioner läggas till allt eftersom behoven i organisationen växer.

Roller och behörigheter

De användarroller som finns i SwedeTime kan anpassas efter önskemål. Någon vill att medarbetarna ska ha full tillgång till alla kollegors scheman, medan andra vill begränsa det till att de bara ska se de pass de själva är inbokade på. En del företag jobbar med en extern partner som lägger beställningar direkt i SwedeTime och hos andra registreras schemat av en administratör.

Tillgängligt

Systemet är molnbaserat och alltid tillgängligt. Det är lika enkelt att hantera SwedeTime via mobil och surfplatta som på en dator. Administratörer och medarbetare har tillgång till aktuellt schema och kommer åt alla funktioner var de än befinner sig, 24 timmar om dygnet.

Integrerbart

SwedeTime har ett öppet API och är byggt för att lätt kunna integreras med andra system, som t.ex. HR- och lönesystem. Genom att konfigurera vilken data som ska hämtas eller skrivas in i andra system och hur ofta, får du ett effektivt, säkert och sömlöst flöde.

Några av våra kunder