Hotell & Restaurang

Högt tempo, tidiga mornar, sena kvällar och nätter. Lagar och regler att förhålla sig till. Att få pusslet att gå ihop kan kännas som en stor utmaning. Med SwedeTimes verktyg för schemaläggning och bemanning av hotell- och restaurangpersonal kan du känna dig trygg.

Viktiga funktioner för Hotell & Restaurang

Kontroll av dygns- och veckovila

SwedeTime håller koll på avtal och regler så du kan känna dig helt trygg i varje beslut. Systemet stödjer obegränsat antal kollektivavtal och varnar eller blockerar vid t.ex. för kort vila mellan arbetspass eller maximal veckoarbetstid.

Engagerad personal

Engagera personalen och låt de få ange när de är tillgängliga för jobb, önska tider och få möjlighet att boka in sig själva eller lämna intresseanmälan på lediga pass som de har rätt kompetens och behörighet för.

Digital personalliggare

Få stenkoll på vilka som befinner sig på arbetsplatsen och inte! Personalen kan enkelt checka in via sina mobiler och systemet blockar för incheckning utanför arbetsplatsen. Skriv ut en lista över incheckad personal för smidig avbockning!

Obekväm arbetstid

Jobbar din personal kvällar, helger och nätter? Systemet räknar automatiskt ut ob. Har du en speciell dag som du vill göra till helgdag? Kanske vill ett Uppsalaföretag göra Valborgsmässoafton till en röd dag? Självklart fixar systemet det!

Några av våra kunder