Kunder

Varje dag schemaläggs över 2500 arbetsplatser i SwedeTime. Här kan du läsa mer om några av våra kunder.

Tack vare systemet har konsulternas schema blivit mycket tydligare. Systemet är enkelt och användarvänligt. Nya konsulter kan komma igång och börja använda det redan första dagen. Även när vi har förändrat vårt arbetssätt internt så har SwedeTime följt med.

Wiveka Darell,
Konsultadministratör Hogia

Jag använder SwedeTimes digitala schemasystem och är jättenöjd! Om jag har obokade arbetspass så använder jag SMS-bokning som finns i SwedeTimes schemasystem. Det fungerar väldigt smidigt, jag öppnar bara upp systemet, skickar ut SMS till behöriga läkare och efter en kort stund så blir alla pass uppbokade direkt i systemet.

Camilla Viktorsson, Enhetschef Huddinge Husläkarjour

SwedeTime är lyhörda och möter snabbt våra behov och önskemål. Deras system har förbättrat vardagen för både mig och Cramos instruktörer – det är fantastiskt effektivt.

Kristina Stern, Utbildningskoordinator och innesäljare Cramo

Systemet underlättar vår administrering kring schemabokning och det är lätt att kommunicera med våra anställda via sms och e-post. Det är även smidigt för våra anställda att boka in sig på sina pass. Systemet är lätthanterat med kort inlärningsperiod.

Jessica Lind, Systemansvarig Rekrytering och Bemanning Uniflex