Uppdatering Oktober 2024

Skicka pass-förfrågan via pushnotiser

Att skicka förfrågan om ledigt pass är nu möjligt att göra även via pushnotiser. En notis om ledigt pass går då till medarbetarens webbapp på mobilen eller datorn. Om det finns schemalagda SMS-förfrågningar om samma pass kommer dessa att avbrytas om någon svarar ja via push.

#657 – Konfigurering krävs


Hantera multipla OB-regler för ett eller flera avtal samtidigt

Nu kan du lägga till och ta bort flera ob-regler samtidigt för ett eller flera avtal. Markera de OB-regler du önskar hantera och klicka på ”hantera många”. Välj sedan för vilket/vilka avtal reglerna ska gälla eller tas bort ifrån.

#851 – Konfigurering krävs


Möjlighet att spara intervalltyp i rapport

Nu kan du bestämma vilket intervall en rapport ska visas i som standard. I föregående versioner av SwedeTime WFM har intervallet hämtas från systemets standardintervall eller den sökning du gjort när du kommer in i rapportmodulen. I och med denna version kommer intervallet vara förutbestämt i rapporten eller hämta systemets standardinställning. Intervallet sätts i rapportinställningar under ”Avancerat”.

#918 – Ingen konfigurering krävs


Utökade möjligheter att dölja pass för medarbetare

Det går nu att dölja pass för medarbetare som inte har den anställningskategori som är ett krav för passet. Medarbetaren ser inte pass de inte har rätt att bokas på varken i översikten, passlistan eller schemat. Detta gör det ännu tydligare för medarbetaren vilka pass som faktiskt är möjliga att boka in sig på eller få förfrågan om.

#919 – Konfigurering krävs


Tydligare knapp för att lägga till pass, tillgänglighet och mer

Ikoner för att skapa pass, tillgängligheter med mera har ersatts med en grön knapp som har texten ”+Lägg till” i systemets menyer. I mindre block som i till exempel tillhörigheter finns enbart ett plus. Om det finns fler alternativ att lägga till öppnas en lista med de olika valen vid tryck på knappen.

#994, #1064 – Ingen konfigurering krävs


Dubbelbokningsspärr för reservbokade medarbetare

Det går nu att begränsa så att medarbetare bara kan vara reservbokad på ett pass under samma tidpunkt. Funktionen är användbar för att begränsa antalet vikarier som får förfrågningar vid parallella pass.

#1026 – Konfigurering krävs


Ekonomisk översikt – förbättrad gruppering och filtrering

Den ekonomiska översikten över artiklar har förbättrats. Genom att fälla ut en raden syns nu vilka tidrapporter som har genererat en viss artikel. Det är även möjligt att genom grupperingen per enhet eller användare se en summering över vilka intäkter och utgifter som varje objekt genererat.

#1042, #1072 – Ingen kongfigurering krävs

Felaktiga rader i meddelandeloggen rödmarkeras

Om ett SMS inte går fram markeras detta nu som en röd rad i meddelandeloggen. Detta gäller på pass, användare och menyvalet meddelanden.  

#1046 – Ingen konfigurering krävs

Import av pass med inbokad personal

Import av pass stödjer nu även import med inbokad personal. Om till exempel schema för ordinarie personal hanteras i ett försystem till SwedeTime kan dessa pass enklare läsas in utan manuell hantering i efterhand.

#748, #1068 – Konfigurering krävs


Förbättring av personlig förfrågan

I personlig förfrågan kommunicerar administratören med medarbetaren utan att det gäller ett specifikt arbetspass. Denna funktion har nu förbättrats genom att det i förfrågningsblocket syns vem som skickat ett meddelande och vad medarbetaren har svarat. Detta är även komprimerat till de tre senaste meddelandena. Genom att klicka in sig på förfrågan går det att läsa fler meddelanden.

#1090, #1092 – Ingen konfigurering krävs


Förbättring av schemakomprimering

Att komprimera schemat har nu förbättrats ytterligare. Alla pass, tillgängligheter och nyheter visas nu med höjden av 1 rad. Detta gäller även vid gruppering på enhet.

#1122 – Ingen konfigurering krävs


 

Release Notes