It-system och tjej som står med surfplatta

Håller er IT för framtidens medarbetare?

Bland unga är digitaliseringen en självklarhet. Och det har visat sig att arbetsverktyg och IT-system spelar allt större roll när framtidens medarbetare väljer arbetsplats. Idag är det inte ett nio till fem-jobb som lockar, idag drivs medarbetarna av helt andra saker, som exempelvis moderna arbetsverktyg. 

Har du skjutit digitaliseringen framför dig?

Att inte prioritera digitaliseringen är vanligt och kan bero på flera faktorer. Under Corona-pandemin var det många som snabbt tvingades ställa om, och även organisera om sin verksamhet, bland annat för att få kommunikation och distansarbete att fungera. De som lyckades driva igenom en digitalisering, samtidigt som pandemin låg som en mörk skugga över världen, går nu vidare mer stabila och mer attraktiva som arbetsgivare.

När den första chocken av pandemin lade sig började vi se en ökad efterfrågan på effektiva schemaplaneringslösningar, fler än innan 2020. Att kunna lägga schema och bemanna personal i molnet är optimalt för flexibla företag som tillåter distansarbete.

 Ida Bidevind, VD SwedeTime

Frihet med individuell schemaplanering

Inom exempelvis vård och omsorg är individuell schemaplanering uppskattad. Att kunna påverka sina arbetstider har enligt forskning visat sig minska stress och gynna återhämtningen. Det ger också nöjdare medarbetare eftersom man kan skapa balans mellan arbete och fritid. Något som är av största betydelse för framtidens medarbetare.

Men detta medför också ett stort ansvar för både medarbetare och chefer för att uppnå hälsosamma och säkra arbetstider. Här är ett modernt schemaläggningsprogram avgörande. Det hjälper chefer, administratörer och medarbetare att hålla struktur och ordning och säkerställer att lagar och regler följs. SwedeTime erbjuder stor flexibilitet så att funktionerna kan anpassas till verksamheten samt integreras smidigt med andra system.

Detta gör att SwedeTime alltid kommer att vara ett modernt schemaläggningsprogram och följa med i kundens utveckling.

Hur står sig er IT inför framtidens arbetsmarknad?

För mer information, kontakta:

Frida Lundberg
+46 730 73 88 85
frida.lundberg@swedetime.com

logotyp swedetime

Relaterade nyheter