Uppdatering Mars 2022

Med denna release kommer en helt ny funktion – behovsplanering. Boka gärna en tid med din kontaktperson hos oss om du vill veta mer om denna funktion. 

Behovsplanering

Genom att registrera behovet av arbetskraft på en viss avdelning blir personalplaneringen tydligare och lättare att följa upp. En behovsplanering kan läggas generellt för hela verksamheten eller specifikt för olika avdelningar. Behovet registreras genom att ange antal medarbetare, mellan vilka klockslag samt min- och maxvärden på antalet medarbetare. Det går även att registrera typ av tid, kompetens eller aktivitet i behovet.

Klicka här för att se en demofilm om behovsplaneringen.

#11987 – Konfigurering krävs


Förbättrad meddelandelogg på pass

Alla utskick som görs från ett pass, inte bara SMS-förfrågningar och bekräftelser, visas nu upp i passets meddelandelogg. Även bekräftelsen om bokning via SMS-förfrågan visas.

#12073 – Ingen konfigurering krävs


Förbättrad systemlogg på pass

Passdetaljen innehåller numera alltid information om automatiska ändringar som gjorts av systemet. Ändringar av denna typ är till exempel överföring till lönesystem och automatisk bokning.

#12054 – Ingen konfigurering krävs


Tvåfaktorsinloggning via E-post

Precis som tidigare med SMS är det nu möjligt med 2-faktorsinlogg via E-post.  När användaren skrivit in sitt användarnamn och lösenord skickas ett mail till den E-postadress som är angiven på användaren i systemet. I mailet finns en 4-siffrig kod som ska anges vid inloggning.

#11947 – Konfigurering krävs


Obegränsat antal bilagor till E-postutskick

Begränsningen på antal bilagor är borttagen. För att lägga till fler än en bilaga tryck på ”Lägg till”.

#12075 – Ingen konfigurering krävs


”Antal” flyttad i schemavyn

Informationen om hur många som är inbokade av passets totala platser på ett pass är flyttad till samma rad som passets start- och sluttid.

#11139 – Ingen konfigurering krävs


 

Release Notes