Vart tog januari vägen?

Undrar du vad som hände med januari? Det var ju nyss jul och nu är vi redan en bit in i februari. Om du jobbar med bemanning beror rivstarten förmodligen på att din verksamhet rullat på medan du varit julledig.

Väl tillbaka i arbete möts du av en stor mängd uppdrag som ska bemannas på kort tid. Tänk om du hade en kollega, som kunde överblicka alla uppdrag samtidigt och boka in den mest lämpade medarbetaren för varje pass på några sekunder? Eller ännu bättre, tänk om kollegan hade jobbat extra under jul och nyår och fixat bemanningen medan du var upptagen av att äta julgröt och skumtomtar!

Låt oss presentera denna kollega!

Kollegan heter SweBot och gör allt det där – rekordsnabbt! SweBot tittar varken på Kalle Anka eller Karl Bertil Jonssons julafton, utan är fullt upptagen med att bevaka inkorgen och alla uppdrag. Så fort ett behov uppstår matchar SweBot uppdraget med tillgängliga medarbetare.

Enkelt att komma igång

Det är enkelt att komma igång, det enda du behöver göra är att ange vilka förutsättningar som ska ligga till grund för en bokning. Ska till exempel en medarbetare som arbetar ofta på en enhet ha förtur? Eller är det helt andra parametrar som ska gälla?
Du väljer själv om SweBot ska hantera alla era uppdrag eller bara en delmängd. Kontakta oss för en närmare presentation av vår bokningsrobot SweBot – din nya kollega.

Kontaktuppgifter

Per Appelgren
per.appelgren@swedetime.com
073 – 443 92 91

Relaterade nyheter