Hogia-gruppen – en koncern full av entreprenörskap

Foto: Eva Falk

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och systemlösningar för företag som vill fokusera på sina verksamheter istället för på krånglig och tidsödande administration.

På Hogia Professional Services i Stenungsund arbetar Wiveca Darell som konsultadministratör. Wiveca har en övergripande roll som bland annat innebär att bevaka och administrera att rätt kompetens är på rätt plats. För schemaplanering och administration använder Wiveca SwedeTime som systemverktyg.

Det är det första jag startar upp på morgonen och det ligger till grund för mitt dagliga arbete. Jag ser vilka resurser som finns tillgängliga, om någon är sjuk och om jag behöver boka om något. Hela min arbetsdag baseras på systemet.

 Även konsulterna, projektledarna och cheferna på Hogia Professional Services har tillgång till schemaplaneringen i SwedeTime.

Tack vare systemet har konsulternas schema blivit mycket tydligare. Systemet är enkelt och användarvänligt. Nya konsulter kan komma igång och börja använda det redan första dagen. Även när vi har förändrat vårt arbetssätt internt så har SwedeTime följt med.

 

SwedeTime är lyhörda och lyssnar till våra behov. Jag får ut mycket av systemet som spar mig väldigt mycket tid. För oss är SwedeTime rätt!

– Wiveca Darell

 

Wivekadarellfoto
Foto: Stefan Darell

Tre tips från Wiveca till dig som är intresserad av digital schemaplanering

  • Lås inte fast dig vid gamla arbetsmetoder
  • Var lyhörd för hur ett system är tänkt att användas innan du bestämmer dig för om det är rätt för er eller inte
  • Hitta en leverantör som du kan ha en bra kommunikation med, om du förstår systemet kommer du få ut maximalt av det.

 

Följ gärna oss på LinkedIn eller Facebook om du vill ha en notis när det kommer ett nytt inlägg i bloggen.

Vill du se alla systemuppdateringar och vad dem innebär har vi en separat sida här Release Notes. Är du kund hos oss så får du alltid information på mail om och när dessa uppdateringar görs.

Kika gärna runt på sajten och berätta för oss vad du tycker!

Relaterade nyheter