SwedeTime – ett populärt val för kommun och offentlig sektor

IT-företaget Internetplatsen tecknar nytt avtal med Gagnef kommun och blir därmed en ännu starkare leverantör av bemanning- och schemaläggningssystem till kommuner och offentliga verksamheter. 

Det senaste avtalet med Gagnef kommun avser SwedeTime Bemanningssystem (IT-system) inom socialförvaltningen samt skola och förskola i Gagnefs kommun. Avtalet löper i fem år med rätt till förlängning i ytterligare totalt sex år.

Anna Mångs på Gagnef kommun klev in i rollen som enhetschef för Bemanningscentrum för två och ett halvt år sedan, redan då såg hon förbättringspotentialen inom kommunens IT-system för korttidsbemanning.

– Vi behövde förenkla och förbättra vissa processer. Jag visste även vilka tidsbesparingar vi skulle kunna göra med ett modernare system för bemanning och schemaplanering. SwedeTime vann upphandlingen då de uppfyllde våra krav och mer därtill. Vi ser fram emot ett gott samarbete under avtalsperioden, berättar Anna i en intervju.

Internetplatsen som tillhandahåller SwedeTime – ett flexibelt IT-system för bemanning- och schemaplanering tar stora kliv inom branschen. Nyligen publicerades ett pressmeddelande om att de tecknat avtal med Säffle kommun. Detta innebär att Internetplatsen blir en ännu starkare aktör inom schemaläggning- och bemanningssystem för kommuner och offentliga verksamheter.

– Det känns superkul att få starta upp med ännu en kommun i höst. Gagnef och Säffle har liknande behov av system och vi får därför synergier som skapar ett ännu bättre systemstöd för denna typ av verksamhet, säger Ida Bidevind, vd på Internetplatsen.

Gagnef är en kommun i Dalarnas län med cirka 10 000 invånare. Här slingrar sig älvarna igenom och förbi gamla kulturlandskap som åkrar, skogar, fäbodar och faluröda byar. Kommunen är känd för sitt fiske, mysiga caféer och ett rikt kulturliv, som bland annat innefattar den årliga midsommarfesten i Dala-Floda.

 

 

För mer information, kontakta:

Frida Lundberg
+46 730 73 88 85
frida.lundberg@swedetime.com

logotyp swedetime

Relaterade nyheter