Bild på Albin som sitter framför en dator. Albin har glasögon, brunt hår och skägg.

Välkommen till SwedeTime

Vi är glada att få presentera vår nya kollega Albin Kihlman! Albin har en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap samt en YH examen inom utveckling från Newton kompetensutveckling. Han kommer närmast från end-to-end streaming och videoplattformen Quickchannel där han jobbade som utvecklare. På SwedeTime kommer Albin att inta rollen som fullstack-utvecklare och han blir ett viktigt tillskott till vårt team.

Välkommen till SwedeTime, Albin!

Berätta lite mer för de som är nyfikna, vad gör du när du inte jobbar?
Utanför arbetet skulle jag säga att mitt främsta intresse är datorspel, sen så brukar jag sitta en del med egna utvecklingsprojekt.

Varför lockades du av att söka jobb just hos SwedeTime?
Jag lockades av en härlig företagskultur och SwedeTimes produkt, det känns som en spännande produkt att vara med och utveckla!

Vad drivs du av i ditt arbete?
Jag drivs av att få lära mig nya saker, problemlösning och kreativitet.

Vad kommer ditt fokus att ligga på nu till en början?
Till en början ligger fokuset på att sätta mig in i plattformen och kodbasen. För att så snabbt som möjligt komma igång och vara med i utvecklingen.

Välkommen till teamet, vi är glada över att ha dig on board!

Läs mer om hela teamet på SwedeTime här.

Relaterade nyheter