swedetime ny adress

På Smedsgränd 5A, där var det extra festligt i torsdags då vi firade in våra nya lokaler! Vår invigning sammanföll med arrangemanget Allt ljus på Uppsala då stadens gator lyser upp lite extra. 

Den 17 november var det äntligen dags för oss att fira in våra nya lokaler på Smedsgränd 5A i Uppsala. Kvällen bjöd på mingel med tävlingar, goda snittar och inspirerande samtal med kunder och partners. Ida Bidevind och Per Appelgren från SwedeTime inledde minglet med att presentera våra partners och förklarade vad som menas med att vara ett leverantörsdrivet företag.

SwedeTime en del av ett större nätverk

För oss handlar det om att vi själva vill vara riktigt bra på det vi gör – att utveckla vårt bemanningsverktyg utifrån våra kunders behov! Därför har vi samarbeten med andra företag som har sin kärnkompetens som ligger utanför vårt fokus. Vi har bland annat samarbeten med företag som sköter vår ekonomi, marknadsföring och drift av systemen. Våra leverantörer fick även möjlighet att presentera sig under eventet.

Under kvällen lät vi också två av våra kunder presentera sina verksamheter lite närmare. Tack till Lennart Johansson på Konserthuset Stockholm, som är en relativt ny kund hos oss, och tack till Christoffer Drevenhorn på RoRo Terminal i Göteborg som varit med sedan 2013.

Konserthuset Stockholm gick från ett gediget datablad i Excel, kopplat till word och Outlook för att hantera passförfrågningar till SwedeTime. För många var det ett stort steg att lämna de gamla rutinerna.

RoRo Terminal har en mycket avancerad version av SwedeTime WFM. Komplexiteten i deras bemanning beror delvis på ett traditionellt sätt att arbeta på inom hamnlogistik där det handlar om extremt korta ledtider. När fartyget närmar sig måste bemanningsteamet estimera hur många, och vilka kompetenser som behövs baserat på lasten och liggtid, samtidigt som medarbetarna ska få en rättvis fördelning av pass.

Missade du eventet är du varmt välkommen att hälsa på oss på Smedsgränd 5A nästa gång du är i Uppsala!

Bilder från minglet

Spela video om SwedeTime event_ida och Per

Fotograf: Emil Widlund